360 graden fotografie auto’s

360 graden fotografie voor auto’s.

Met 360 graden fotografie zet je auto’s ook online in de spotlights. Zorg op de website al voor de meest optimale beleving, door oriënterende bezoekers de kans te geven jouw aanbod van alle kanten te bekijken. 360 graden foto’s geeft autofotografie een nieuwe dimensie.

 Een auto kopen doe je niet zomaar. Potentiële klanten bereiden zich online al goed voor op een bezoek aan jouw showroom en de aanschaf van een auto. Prijzen worden vergeleken en extra opties bestudeerd. Hét moment om je auto’s zo optimaal mogelijk te presenteren begint dus al voordat jij de klant daadwerkelijk ontmoet. Een goede website, met optimale productfotografie is noodzakelijk om in de huidige markt het verschil te maken. 360 graden presentaties van auto’s helpen om van de bezoeker in jouw virtuele showroom een klant in jouw echte showroom te maken.

Voordelen 360 graden productfotografie voor auto’s.

360 graden foto’s van auto’s leveren jouw bedrijf verschillende voordelen op. In de fotostudio op jouw locatie, maak je eenvoudig en snel eenduidige foto’s van het aanbod nieuwe modellen en occasions. De fotoseries zijn universeel zodat alle aandacht van de klant naar de auto gaat. Het mooie is dat de klant vanuit huis de auto al van alle kanten kan bekijken. Vanuit je luie stoel een rondje om de auto doen? 360 graden fotografie maakt het mogelijk. 

  • Voor-, zij- en achteraanzicht van de auto optimaal én kleurecht in beeld gebracht
  • Op elk moment van de dag een interactieve, digitale versie van de auto beschikbaar
  • Maak van online, oriënterende kijkers betalende klanten in de showroom

 

Hoe werkt 360 graden fotografie voor auto’s?

360 gradenfotografie voor auto’s is even eenvoudig als effectief. Met een van de drie fotostudio’s van FotoCube maak je in één klik de beste autopresentaties in jouw eigen showroom. 

  • Bouwpakket
  • Plug & Play
  • Studio op maat

 Welke studio het beste bij jou en je wensen past, komt al snel naar voren in een vrijblijvend kennismakingsgesprek met FotoCube. Afhankelijk van het gewenste eindresultaat, ruimte in de showroom of garage en budget realiseren we samen de 360 graden productfotografiestudio voor auto’s.

Hoe werkt 360 graden fotografie voor auto’s?

 

Alle studio’s bestaan uit een heavy-duty draaiplateau van FotoProto. Na een uitgebreide testperiode is het draaiplateau een constructief master piece: met slechts 74 millimeter hoogte en een diameter van maar liefst 5 meter, is de draaischijf uniek in zijn soort en perfect voor autofotografie.

Het draaiplateau wordt als bouwpakket geleverd tegen een zéér scherpe prijs. Tegen een meerprijs verzorgen wij de montage: we installeren en testen de draaischijf en geven een korte instructie over de bijbehorende software app, waarna je zelf aan de slag kan. Plug & Play noemen we dat. Liever een complete fotostudio-inrichting voor een optimale 360 graden presentatie van de nieuwe automodellen en occasions in jouw showroom? FotoCube maakt het mogelijk met een studio op maat.

Wil jij ook:

  • Universele foto’s van jouw auto-aanbod?
  • Kleurechte foto’s met oog voor detail?
  • Een 360 graden presentatie om oriënterende klanten te overtuigen?

 Wacht niet langer en neem contact op met FotoCube om de mogelijkheden voor 360 graden fotografie voor auto’s te bespreken!

 

Vraag offerte aan:

BEL ME NU
+
Bel mij!