360 graden fotografie tweewielers

360 graden fotografie tweewielers

Van (elektrische) fiets, tot scooter of motor. Met 360 graden fotografie geef je tweewielers ook online de aandacht die ze verdienen. Verras de oriënterende websitebezoeker met een optimale productpresentatie in 360 graden van jouw aanbod fiets, brommers, scooters en/of motoren.


360 graden presentatie fietsen

Online een fiets kopen, neemt een enorme vlucht. Van e-bike tot stadsfiets; online fietswinkels hebben een uitgebreid assortiment tweewielers die aan huis bezorgd worden. Populaire modellen voor mannen, vrouwen en kinderen gaan nóg sneller over de digitale toonbank met een optimale online presentatie. Want wanneer de fiets van alle kanten goed in beeld wordt gebracht, verdwijnt deze eerder in het digitale boodschappenmandje. Ook wanneer jouw fietsenwinkel niet online verkoopt, helpt 360 graden fotografie je om online een stevigere positie in te nemen en oriënterende bezoekers naar je fysieke fietsenzaak te trekken.
 

360 graden presentatie motoren

Een brommer, scooter of motor schaft de consument niet zomaar aan. Dat is een investering waar een klant, net als bij auto’s, nauwkeurig online research voor doet. Modellen en merken worden met elkaar vergeleken, prijzen en extra opties onder de loep genomen. De aanschaf van dit type tweewielers gebeurt over het algemeen nog steeds in een fysieke showroom of winkel, waar een testrit mogelijk is om het gewicht en de ligging van de motor te ervaren. Met 360 graden fotografie geef je de potentiële klant alvast een aantrekkelijk voorproefje op je website en trek je ‘m sneller over de drempel van jouw winkel of showroom.

 

Voordelen 360 graden productfotografie

360 graden foto’s van fietsen of andere (elektrische) tweewielers, leveren jouw bedrijf verschillende voordelen op. Realiseer op jouw locatie – in de showroom of bijvoorbeeld in de werkplaats – een fotostudio. Zo maak je snel en heel gemakkelijk zelf foto’s van het aanbod fietsen, scooters en motoren. Nieuwe en tweedehands modellen thuis al van alle kanten bekijken? 360 graden fotografie maakt het mogelijk!

  •  Voor-, zij- en achteraanzicht van de fiets of motor optimaal in beeld gebracht
  • Op elk moment van de dag een interactieve, digitale versie van de fiets of motor beschikbaar
  • Maak van online, oriënterende kijkers betalende klanten in de showroom


Hoe werkt 360 graden fotografie voor auto’s?

Met een van de drie fotostudio’s van FotoCube maak je in één klik de beste 360 graden productpresentatie in jouw eigen showroom. Eenvoudig en effectief.

  • Bouwpakket
  • Plug & Play
  • Studio op maat

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek ontdekt FotoCube welke studio het beste bij jou en je wensen past. Afhankelijk van het gewenste eindresultaat, de ruimte in de winkel of werkplaats en de investering die je wilt doen, realiseren we samen de 360 graden productfotografiestudio voor tweewielers.


360 graden draaiplateau

Alle studio’s bestaan uit een heavy-duty draaiplateau van FotoProto. Na een uitgebreide testperiode is het draaiplateau een constructief master piece: met slechts 74 millimeter hoogte en een diameter van 2,5 meter, is de draaischijf uniek in zijn soort en perfect voor fotografie van e-bikes, fietsen, scooters en motoren.

Het draaiplateau wordt als bouwpakket geleverd tegen een scherpe prijs. Je kunt ook kiezen voor Plug & Play. Met een kleine meerprijs verzorgen wij de montage van de draaischijf, we installeren en testen ‘m. Daarna krijg jij een korte instructie over de bijbehorende software app, waarna je zelf aan de slag kan. Liever een complete fotostudio-inrichting voor een optimale 360 graden presentatie van de nieuwe automodellen en occasions in jouw showroom? FotoCube maakt het mogelijk met een studio op maat.

Wil jij ook:

  • Universele foto’s van jouw aanbod tweewielers?
  • Kleurechte foto’s met oog voor detail?
  • Een 360 graden presentatie om oriënterende klanten te overtuigen?

Wacht niet langer en neem contact op met FotoCube om de mogelijkheden voor 360 graden fotografie voor tweewielers te bespreken!

 

 

 

Fietsvoordeelshop-FotoCube-360-graden-studio

Vraag offerte aan:

BEL ME NU
+
Bel mij!