360 Graden Fotografie

360° Fotostudio

Overtuig consumenten in de oriëntatiefase met 360 graden animaties op jouw website of webshop. Zo trek je potentiële klanten jouw showroom in en verhoog je het rendement van jouw online winkel.


Hoewel online shoppen de consument talloze voordelen biedt, is er één belangrijk nadeel: het is niet mogelijk om het product vast te houden en grondig te bestuderen voor aankoop. Producten belanden daardoor vaak wel in het online winkelmandje, maar worden lang niet altijd afgerekend. De twijfels zijn te groot. En producten komen sneller retour omdat ze tóch niet aan de verwachtingen voldoen. Met alle bijkomende verwerkingskosten van dien.

Met 360 graden productfoto’s kom je als webshop het meest in de buurt van een fysieke winkelervaring. De klant kan met deze nieuwste en meest uitgebreide vorm van productfotografie het artikel letterlijk van alle kanten bekijken. Alle details zijn op een 360 graden animatie duidelijk in beeld. Zo help je de website bezoeker bij het maken van een weloverwogen keuze. En verlaag je retouren.

Maak van een websitebezoeker een showroombezoeker

Ook als je geen webwinkel runt, is jouw website de online catalogus van jouw bedrijf. De website levert je nieuwe, concrete leads op en helpt de oriënterende bezoeker optimaal in zijn zoektocht naar bijvoorbeeld een nieuwe auto. Tenminste, als de productfoto’s in orde zijn. Want duidelijk beeldmateriaal dat alle bijzondere details van het product belicht, is cruciaal om de twijfelende websitebezoeker over de drempel van jouw zaak te laten stappen. Met 360 graden animaties verleid je de anonieme prospect om jouw aanbod in real life te komen bekijken en ervaren.

In een handomdraai 360 graden animaties

FotoCube helpt je onderscheidend te zijn met waarheidsgetrouwe 360 graden productfoto’s. Deze 360 graden animaties maak je heel eenvoudig zelf in de fotostudio op jouw locatie. We bieden een oplossing voor élk product, ongeacht formaat of gewicht.

 

Met één druk op de knop de perfecte productfoto

Met een professionele studio maak je betere productfoto’s en voeg je heel eenvoudig 360 graden animaties aan je website toe. Dankzij de complete fotostudio inclusief draaiplateau van FotoCube hoef je daar geen pro voor te zijn. Met onze opstelling op jouw locatie én een persoonlijke training fotografeer je producten letterlijk van alle kanten. Plaats het product op het draaiplateau. Voor kleine producten (met een maximaal gewicht van
250 Kg) kies je voor een plateau tot 150 cm doorsnede. Grotere producten (zoals scooters en motoren) tot
1600 Kg plaats je op het plateau van  250 cm. Voor grootste en zwaarste (auto’s, landbouwvoertuigen, meubels) producten kies je het draaiplateau van 500 cm doorsnede. Dit draaiplateau is standaard geschikt tot 3000 Kg en kan verzwaard worden tot 4000 Kg.

 

De 360 graden fotostudio van FotoCube:

  Bestaat uit een draaiplateau, studio verlichting, software en bij de PRO-studio een Canon camera.

  Is uit te breiden met rondwandsysteem, gespannen lichtplafond voor egaal licht en verhoogde vloer.

  Bouwen we op en stellen we volledig in bij jou op locatie, zodat je er meteen mee aan de slag kan.

  Is eenvoudig in gebruik en kan worden geleverd met image hosting en servicecontract

  Toepasbaar voor elke branche en productgroep. Van zonnebril tot auto!

Een complete* FotoCube 360º fotostudio is al verkrijgbaar vanaf € 1899,- (excl. BTW)

 

* = Vraag een offerte aan voor de inhoud van de 360 graden fotostudio.

Vraag offerte aan: