360 fotografie voor auto’s

360 Fotografie voor auto’s.

Met 360 fotografie voor auto’s laat u de bezoeker van uw website zelf bepalen hoe de auto bekeken kan worden. Een extra beleving en een uitgelezen kans om uw toekomstige klant naar uw bedrijf te krijgen. De bezoeker in uw virtuele showroom wordt klant in de echte showroom. Laat de 360 presentatie van de auto spreken voor zich. Bepaal samen met ons de beste 360 auto studio voor uw bedrijf.

Diverse type 360 fotografie voor auto fotostudio’s beschikbaar. Van een uiterst voordelig bouwpakket tot een volledig op maat gemaakte fotostudio op uw locatie. Wij realiseren het samen met U!

 

Productfotografie met een 360 fotografie studio voor auto’s.

Professionele en toch betaalbare, complete studio voor auto’s om 360 graden te fotograferen. Met de complete fotostudio van FotoCube bent u in staat om zelf 360 graden productfoto’s te maken van professionele kwaliteit. Wij geven GARANTIE  op UW resultaat!

 

De complete 360 fotostudio’s voor auto’s zijn verkrijgbaar in 3 verschillende pakketten. Van bouwpakket,
Plug & Play tot geheel voor u op maat ingericht. Wat het beste bij u past? Hier komen wij samen snel achter. U hebt een bepaald eindresultaat in gedachte, u hebt de plek in uw bedrijf in gedachte en u hebt een bedrag in gedachte wat u wilt gaan investeren. Na een uitgebreide intake met gerichte vragen en uitleg over de mogelijkheden komen wij tot een prijsopgave en studio schets.

Draaiplateau voor auto’s.

Bij FotoCube maken wij gebruik van de heavy-duty draaiplateaus van FotoProto. FotoProto is een firma dat gespecialiseerd is in uiteenlopende engineering oplossingen. Het heavy-duty draaiplateau zag na een testperiode eind 2019 het levenslicht en betreft een constructief ‘master-piece’. Met zijn 55 milimeter hoogte en diameter van 5 meter is de draaischijf uniek in zijn soort.

Het draaiplateau wordt franco geleverd als bouwpakket tegen een zéér scherpe prijs. Uiteraard kunnen wij de gehele montage ook voor u verzorgen. U blijft bezig waar u goed in bent en ons montage-team monteert, installeert en test de draaischijf. Na het ontvangen van de instructie en software app, kunt u direct zelf aan de slag.

Zoekt u naast het 360 graden draaiplateau ook een complete fotostudio inrichting? Geen probleem, met onze 12,5 jaar ervaring en vele klanten kunt u deze inrichting volledig aan ons toevertrouwen. Ook hier geldt dat u de beste prijs-kwaliteit ontvangt.

Laat u verbazen en neem vandaag nog contact met ons op.

Vraag offerte aan:

360° auto draaiplateau - Bouwpakket

De ideale 360° auto draaiplateau voor bedrijven die al een ingerichte fotostudio hebben. De perfecte aanvulling op de fotostudio.

Beste prijs uit de markt
Geschikt voor alle camera’s
Aansturing via een app
Ideale oplossing voor bestaande fotostudio’s

Prijs op aanvraag.

(franco geleverd in de Benelux)

360° auto draaiplateau - Geïnstalleerd

Breidt uw fotostudio uit met een draaiplateau om auto’s 360 graden te kunnen fotograferen? Wij ontzorgen u volledig.

Beste prijs uit de markt
Geschikt voor alle camera’s
Aansturing via een app
Ideale oplossing voor bestaande fotostudio’s

Prijs op aanvraag.

(incl. installatie in de Benelux)

360° auto draaiplateau - Complete fotostudio

U wilt uw bedrijf online beter op de kaart zetten? Kies voor de complete fotostudio van FotoCube met 360 graden draaiplateau voor auto’s.

Beste prijs uit de markt
Inclusief spiegelreflex camera
 Volledig geautomatiseerd proces
 Inclusief gratis 1 jaar hosting/ onderhoudscontract

Prijs op aanvraag.

(installatie binnen EU)

BEL ME NU
+
Bel mij!