360 fotografie voor motoren

360 Fotografie voor motoren.

Met 360 fotografie voor motoren laat u de bezoeker van uw website zelf bepalen hoe de motor bekeken kan worden. Een extra beleving en een uitgelezen kans om uw toekomstige klant naar uw bedrijf te krijgen. De bezoeker in uw virtuele showroom wordt klant in de echte showroom. Laat de 360 presentatie van de motor spreken voor zich. Bepaal samen met ons de beste 360 motor studio voor uw bedrijf.

Diverse type 360 fotografie voor motor fotostudio’s beschikbaar. Van een uiterst voordelig bouwpakket tot een volledig op maat gemaakte fotostudio op uw locatie. Wij realiseren het samen met U!

Een 360 graden draaiplateau voor motoren is er al vanaf € 4.999,- (excl. BTW)

Draaiplateau voor motoren.

Bij FotoCube maken wij gebruik van de heavy-duty draaiplateaus van FotoProto. FotoProto is een firma dat gespecialiseerd is in uiteenlopende enginerings oplossingen. Het heavy-duty draaiplateau voor motoren zag na een testperiode eind 2019 het levenslicht en betreft een constructief ‘master-piece’. Met zijn 55 milimeter hoogte en diameter van 2,5 meter is de draaischijf uniek in zijn soort.

Het draaiplateau wordt franco geleverd als bouwpakket tegen een zéér scherpe prijs. Uiteraard kunnen wij de gehele montage ook voor u verzorgen. U blijft bezig waar u goed in bent en ons montage-team monteert, installeert en test de draaischijf. Na het ontvangen van de instructie en software app, kunt u direct zelf aan de slag.

Zoekt u naast het 360 graden draaiplateau ook een complete fotostudio inrichting? Geen probleem, met onze 12,5 jaar ervaring en vele klanten kunt u deze inrichting volledig aan ons toevertrouwen. Ook hier geldt dat u de beste prijs-kwaliteit ontvangt.

Laat u verbazen en neem vandaag nog contact met ons op.

  

Productfotografie met een 360 fotografie studio voor motoren van FotoCube.

Professionele en toch betaalbare, complete studio voor motoren om 360 graden te fotograferen. Met de complete fotostudio van FotoCube bent u in staat om zelf 360 graden productfoto’s te maken van professionele kwaliteit. Wij geven GARANTIE  op UW resultaat!

De complete 360 fotostudio’s voor motoren zijn verkrijgbaar in 3 verschillende pakketten. Van bouwpakket, Plug & Play (wij installeren voor u) tot geheel voor u op maat ingericht. Wat het beste bij u past? Hier komen wij samen snel achter. U hebt een bepaald eindresultaat in gedachte, u hebt de plek in uw bedrijf in gedachte en u hebt een bedrag in gedachte wat u wilt gaan investeren.

 

Na een uitgebreide intake met gerichte vragen en uitleg over de mogelijkheden komen wij tot een prijsopgave en studio schets.

Vraag offerte aan:

360° motor draaiplateau - Bouwpakket

De ideale 360° motor draaiplateau voor bedrijven die al een ingerichte fotostudio hebben. De perfecte aanvulling op de fotostudio.

Beste prijs uit de markt
Geschikt voor alle camera’s
Aansturing via een app
Ideale oplossing voor bestaande fotostudio’s

Vanaf € 6.999,-

(excl. BTW – franco geleverd in de Benelux)

360° motor draaiplateau - Geïnstalleerd

Breidt uw fotostudio uit met een draaiplateau om motoren 360 graden te kunnen fotograferen? Wij ontzorgen u volledig.

Beste prijs uit de markt
Geschikt voor alle camera’s
Aansturing via een app
Ideale oplossing voor bestaande fotostudio’s

Vanaf € 8.249,-

(excl. BTW – geïnstalleerd in de Benelux)

360° motor draaiplateau - Complete fotostudio

U wilt uw bedrijf online beter op de kaart zetten? Kies voor de complete fotostudio van FotoCube met 360 graden draaiplateau voor motoren.

Beste prijs uit de markt
Inclusief spiegelreflex camera
 In 3 minuten op de website
 Volledig geautomatiseerd proces
 Inclusief gratis 1 jarig onderhoudscontract

Prijs op aanvraag