360 Graden Productfotografie

360º Productfotografie met FotoCube.

Met 360 graden productfotografie laat u de bezoeker zelf bepalen hoe het product bekeken kan worden. Een extra product beleving voor de bezoeker betekend een hogere conversie in uw webshop. Wees onderscheidend en voeg 360 graden product animaties toe aan uw webshop. Met de 360 graden productfotografie oplossing van FotoCube.

Diverse type 360 fotografie graden fotostudio’s worden door ons voor u op maat samengesteld. Geschikt voor producten tot 5000Kg!

Een complete* FotoCube 360 graden fotostudio is er al vanaf € 1899,- (excl. BTW). 

360º Productfotografie met een fotostudio van FotoCube.

Professionele en toch betaalbare, complete fotostudio voor 360 graden productfotografie. Met de complete fotostudio van FotoCube bent u in staat om zelf 360 graden productfoto’s te maken van professionele kwaliteit. Wij geven GARANTIE  op UW resultaat!

De complete 360 graden productfotostudio’s zijn standaard verkrijgbaar in 3 verschillende FotoCube lichttent afmetingen. Van zeer kleine producten tot producten met een omvang van 90x90x90cm kunnen zonder problemen in de FotoCube lichttent gefotografeerd worden. Met de 360 graden productfotografie complete fotostudio bent u verzekerd van een betaalbare en eenvoudige oplossing met professionele 360 graden productfoto’s. Passen uw producten niet in de complete fotostudio van FotoCube? Dan zorgen wij voor een op maat gemaakte oplossing met dezelfde professionele resultaten.

Betere webshop conversie met eigen eigen 360 graden productfotostudio.

Het online verkopen van producten in een competitieve markt is de laatste jaren steeds lastiger geworden. De consument is veeleisender, je moet mee met je concurrent, je moet je weten te onderscheiden ten opzichte van de andere aanbieder. Niks is mooier dan dat de consument het producten aan alle kanten kan aanschouwen zoals in een traditionele stenenwinkel. Geef de consument die extra beleving en stimuleer de conversie in uw webshop.

De meerwaarde van 360 graden productfotostudio in het B2B segment.

B2B heeft zijn weg naar online ook allang gevonden. Ook binnen dit marktsegment dient de online verkoper haar klanten goed en uitgebreid te informeren. De fabrikant of importeur blijft hierin behoorlijk achter. De groothandelaren en de online verkopers van B2B producten begrijpen inmiddels de meerwaarde van een goede productfoto. Wij merken dat de B2B verkoper mee wilt liften op de tendens in de B2C markt, te weten, productpresentatie met een beleving: 360 graden foto’s. Echter, het gaat veelal niet alleen om die beleving. Met name bij technische producten biedt een 360 graden productanimatie zoals hieronder de meerwaarde van het aan alle kanten kunnen bekijken van het betreffende product.

Met de 360 graden functionaliteit op de website, webshop of achter een dealer-login kunt u uw klanten nog beter van dienst zijn. Producten van technische aard laten zich goed aan alle kanten fotograferen. Daarnaast vermindert u telefoontjes met technische vragen en voorkomt u retouren. Het is daardoor niet alleen een mooie manier van presenteren, maar het zorgt ook voor kostenbesparingen. De automotive onderdelenbranche loopt hierin voor.

* = Vraag een offerte aan voor de inhoud van de 360 graden fotostudio.

 

Vraag offerte aan: