Installatie

Fotostudio installatie op elke locatie

Elke locatie is geschikt voor een professionele fotostudio. Daar zorgt FotoCube voor met maatwerk en persoonlijk advies. Afhankelijk van de productcategorie, richten wij een geschikte studio op jouw locatie in.

Voor een eigen fotostudio op locatie hoef je geen expert te zijn. Stroomt jouw brein niet over van fotografiekennis? Geen probleem. FotoCube zorgt voor professionele installatie én geeft jou en jouw medewerkers ter plekke een training.

Diafragma, sluitertijd, witbalans. Zomaar wat termen die je al snel om de oren vliegen als het om (product)fotografie gaat. Heb je geen idee wat ze betekenen? Dat wil nog niet zeggen dat je geen goede foto kunt maken van jouw producten.

Op 3 m² al een fotostudio op locatie voor productfotografie
Of het nu in een werkplaats, showroom, bedrijfshal of kantoorruimte is: er is wat ons betreft altijd plek voor een fotostudio. Voor kleine producten zoals kleding, woonaccessoires, gereedschappen en technische onderdelen gaat het om een bureau-opstelling. Dan is een ruimte van amper drie vierkante meter al groot genoeg om een optimale studio voor het maken van productfoto’s in te richten. Voor het fotograferen van grotere producten zoals meubels, scooters en auto’s is vanzelfsprekend meer vloeroppervlakte nodig: ongeveer 40 m².

Installatie ter plekke
Kies je voor een fotostudio van FotoCube, dan verzorgt een professional de volledige installatie. Na een inventarisatie van de ruimte zorgen we voor de meest optimale inrichting van de studio. We bouwen deze geheel voor je op en zorgen voor de beste plaats van de lampen en het (draai)plateau voor je product. Zo komt jouw product het best tot z’n recht. Uiteraard testen we de opstelling en camera-instellingen voordat je deze in gebruik neemt.

Training op locatie
Als de fotostudio van FotoCube staat, zit ons werk er nog niet op. Ter plekke geven we jou en jouw medewerkers een glasheldere training. We leggen de belangrijkste instellingen uit, beantwoorden jouw vragen en laten zien hoe je makkelijk en snel de mooiste productfoto’s maakt. En daarbij gebruiken we natuurlijk geen moeilijke termen, die alleen de pro’s begrijpen.

Op FotoCube kun je vertrouwen. Onze medewerkers staan bij vragen altijd voor je klaar. Loop je vast, of is het resultaat toch niet zoals je voor ogen had? Neem contact met ons op. We helpen je graag!

360 graden animaties maken in eigen huis
In eigen huis professionele 360 graden animaties maken voor jouw website of webshop? FotoCube maakt het mogelijk. Met onze 360° fotostudio helpen we jou om makkelijk en snel zelf 360 graden productfoto’s te maken. Afhankelijk van het benodigde draaiplateau (75 cm, 150 cm, 250 cm of 500 cm doorsnede) is het al mogelijk om in een ruimte van ongeveer 8 x 8 meter een studio voor 360 graden productfotografie van auto’s in te richten. Fotografeer je fietsen of bijvoorbeeld scooters? Dan heb je genoeg aan een locatie van 4 x 4 meter. En voor nog kleinere producten is een bureau-opstelling al voldoende voor optimale 360 graden foto’s.

Daglicht of donkere kamer
De aanwezigheid van daglicht op de locatie is niet noodzakelijk. Sterker nog; te direct zonlicht heeft een nadelig effect op het eindresultaat. Daarom zorgen wij met professionele flitsverlichting of full spectrum daglichtlampen in lichte én in donkere ruimtes voor de optimale belichting om jouw producten perfect in de spotlights te zetten.

Inventarisatie en advies op afstand en bij jou op locatie
Twijfel je of jouw locatie geschikt is voor een fotostudio? Onze specialist kan zowel op afstand als ter plekke op locatie geheel vrijblijvend een kijkje nemen. We inventariseren de gewenste ruimte en geven ter plekke advies om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen voor jouw productfotografie.

BEL ME NU
+
Bel mij!