Fotostudio installatie op elke locatie

Fotostudio installatie op elke locatie

Elke locatie is geschikt voor een professionele fotostudio. Daar zorgt FotoCube voor met maatwerk en persoonlijk advies. Afhankelijk van de productcategorie, richten wij een geschikte studio op jouw locatie in.

Op 3m² al een fotostudio op locatie voor productfotografie

Of het nu in een werkplaats, showroom, bedrijfshal of kantoorruimte is: er is wat ons betreft altijd plek voor een fotostudio. Voor kleine producten zoals kleding, woonaccessoires, gereedschappen en technische onderdelen gaat het om een bureau-opstelling. Dan is een ruimte van amper drie vierkante meter al groot genoeg om een optimale studio voor het maken van productfoto’s in te richten. Voor het fotograferen van grotere producten zoals meubels, scooters en auto’s is vanzelfsprekend meer vloeroppervlakte nodig: ongeveer 40 m².

360 graden animaties maken in eigen huis

In eigen huis professionele 360 graden animaties maken voor jouw website of webshop? FotoCube maakt het mogelijk. Met onze 360° fotostudio helpen we jou om makkelijk en snel zelf 360 graden productfoto’s te maken. Afhankelijk van het benodigde draaiplateau (75 cm, 150 cm, 250 cm of 500 cm doorsnede) is het al mogelijk om in een ruimte van ongeveer 8 x 8 meter een studio voor 360 graden productfotografie van auto’s in te richten. Fotografeer je fietsen of bijvoorbeeld scooters? Dan heb je genoeg aan een locatie van 4 x 4 meter. En voor nog kleinere producten is een bureau-opstelling al voldoende voor optimale 360 graden foto’s.

Daglicht of donkere kamer

De aanwezigheid van daglicht op de locatie is niet noodzakelijk. Sterker nog; te direct zonlicht heeft een nadelig effect op het eindresultaat. Daarom zorgen wij met professionele flitsverlichting of full spectrum daglichtlampen in lichte én in donkere ruimtes voor de optimale belichting om jouw producten perfect in de spotlights te zetten.

Inventarisatie en advies op afstand en bij jou op locatie

Twijfel je of jouw locatie geschikt is voor een fotostudio? Onze specialist kan zowel op afstand als ter plekke op locatie geheel vrijblijvend een kijkje nemen. We inventariseren de gewenste ruimte en geven ter plekke advies om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen voor jouw productfotografie.

Vraag offerte aan: