Fotostudio

Traditionele fotostudio voor productfotografie

Online succes begint bij goede productfotografie. Je verhoogt je conversie en maakt van de website bezoeker een showroombezoeker. Kies voor de fotostudio van FotoCube en ga voor een professionele online productpresentatie.

Mensen weten jouw webwinkel wel te vinden, toch blijft het aantal bestellingen achter. Ook komen veel bestelde producten weer retour omdat het artikel niet aan de verwachtingen van de klant voldoet. Of komen er uit het websitebezoek maar weinig bezoekjes aan jouw showroom voort? Neem dan eens de productfoto’s op jouw webshop of website onder de loep. Grote kans dat die beter kunnen: scherper, gedetailleerder en aantrekkelijker.

In een handomdraai perfecte productfoto’s
Met een professionele fotostudio van FotoCube maak je zelf in een handomdraai de perfecte foto’s van al jouw producten. Groot of klein, vol details of in al z’n eenvoud: optimale productfoto’s doen jouw online verkopen stijgen en trekken meer websitebezoekers naar je showroom.

Producten Fotocube

Evenaar winkel- of showroomervaring
Met een professionele studio maak je betere productfoto’s. Dankzij de fotostudio van FotoCube hoef je daar geen professionele fotograaf voor te zijn. Met onze opstelling op jouw locatie én persoonlijke training evenaar je voortaan met jouw online productpresentatie de winkel- of showroomervaring van de klant. Fotografeer producten eenvoudig, leg details nauwkeurig vast en laat kleuren spreken dankzij optimale belichting.

Met één druk op de knop de perfecte productfoto
Geen zorgen: je hoeft niet zelf aan de slag met statieven, instellingen en belichting. Dit doen wij voor je. Wij maken de ideale studio-opstelling voor jouw producten. En installeren alle benodigdheden, zodat jij alleen nog maar hoeft af te drukken. Zo schiet je letterlijk met één druk op de knop zelf de beelden voor jouw website of webshop. Telkens weer opnieuw.

De traditionele fotostudio van FotoCube:

Bestaat uit een kreukloze achtergrond en ondergrond, flitsverlichting en professioneel camera-statief

Bouwen we op en stellen we in bij jou op locatie, zodat je er meteen mee aan de slag kan

Is geschikt voor elke branche en productgroep en al verkrijgbaar vanaf € 2.499,- (excl. BTW inclusief installatie op locatie)

Vraag offerte aan: