Fotostudio’s

Fotostudio’s van FotoCube

FotoCube is ontstaan door het op de markt brengen van een eigen lichttent. De afgelopen jaren is de naam FotoCube verbonden aan een breed scala van van soorten fotostudio’s. De klanten van FotoCube zijn zéér divers, van een slager tot een multinational. En alles daar tussenin.
U zoekt een oplossing om zelf foto’s te maken van uw product, wij bieden u een passende fotostudio. Wij luisteren naar uw wens, bespreken uw eis en geven advies voor de foto studio die bij u past. Zelfs indien dit betekend dat wij u doorverwijzen naar een concullega! Wij geven u de beste oplossing.

Fotostudio voor vrijstaande en zwevende fotografie

Uw productfoto klaar met één druk op de knop!

Type fotostudio’s in ons assortiment:
(veel kant en klare fotostudio staan niet op de website. Neem contact op voor advies en/ of een offerte)

Eenvoudig zelf productfoto’s maken met uw eigen fotostudio

Zodra u een fotostudio hebt besteld of door ons laat installeren kunt u het volledig in eigen beheer. Het gehele proces kos tijd, maar kan zo ingericht worden dat dit proces snel en efficient uitgevoerd kan worden. De kwaliteit van de productfoto dient in balans te zijn met de tijd dat u of uw medewerker er mee bezig is. Wij kunnen u de meest perfecte foto’s laten maken, maar dit kost te veel tijd. En de kans is groot dat u niet meer gaat verkopen door dit “perfecte plaatje”. Hier maken wij het verschil; wij begeleiden u in het totale proces. Fotostudio apparatuur verkopen kunnen er meer, u begeleiden op een voor u begrijpbare en toepasbare manier is geheel iets anders.

Kies voor dat extra gemak en zekerheid, laat ons uw fotostudio inrichten. U ontvangt na de installatie een persoonlijke instructie en training. Na ons vertrek kunt u direct zelf aan de slag!

Fotostudio bestellen

Het bestellen van een fotostudio kan eenvoudig door uw gegevens in het hiernaast gelegen contactformulier achter te laten. Of u kiest voor onderstaande e-mail button.

Meer informatie over fotostudio's

BEL ME NU
+
Bel mij!