Fotostudio set

Fotostudio set van FotoCube.

Jeroen Wigman - FotoCube Vrijblijvend en eerlijk advies. Neem contact op met Jeroen Wigman!
Wij denken mee in het totale proces. Efficiënter werken betekend tijd besparen.
Professioneel eindresultaat met uw eigen fotostudio set tegen een betaalbare prijs.
Garantie op uw resultaat!  (vraag naar de voorwaarden)

Maak zelf professionele productfoto’s. Sinds 2007 is FotoCube de fotostudio specialist in productfotografie. FotoCube biedt u de oplossing tegen een betaalbare prijs.

Fotostudio sets voor elke branche.

FotoCube lichttentFotoCube heeft met zorg gekeken naar de fotostudio’s sets voor elke branche. Veel producten kunnen in een zelfde type fotostudio gefotografeerd worden. Vaak is de maat van een bepaald product of een productcategorie bepalend voor het type fotostudio. Bent u nieuw op het gebied van productfotografie en wilt u weten wat u nodig hebt om zelf mooie productfoto’s te maken? Bekijk dan de diverse tipspagina’s onderaan de pagina.

Op deze pagina’s vindt u uitgebreide informatie om zelf een fotostudio set uit te kiezen. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen indien u twijfelt over het type fotostudio set die wij aanbieden. FotoCube verkoopt meer dan wat u ziet op de website. Geheel afhankelijk van uw wensen of eisen kijken wij gezamenlijk welke type fotostudio set het beste is voor uw situatie.

Diverse soorten Fotostudio Sets

De sinds 2007 populaire FotoCube Lichttent of de meer traditionele fotostudio set met achtergrond rol papier of juist de in 2014 gelanceerde unieke FotoCube 

Opnametafel gecombineerd met de FotoCube Productfotografie Software. De keuze die u dient te maken wordt bepaald door uw product(en), het resultaat dat u in gedachten hebt, de beschikbare ruimte, de tijd die u aan productfotografie wilt spenderen en de investering die u hiervoor wilt doen.

Er is één productgroep dat niet past binnen de hierboven omschreven fotostudio’s. Dit betreft het fotograferen van kleding. De halsloze torso’s passen nog wel in de grotere lichttenten. Zodra u een gehele outfit wenst te kunnen fotograferen, of met modellen werkt, dan kunt u beter een Kledingfotografie fotostudio kiezen. Of nog een stap professioneler met de complete Softwall fotostudio speciaal samengesteld voor kledingfotografie.

Voor elke budget een Fotostudio Set

Productfotografie met FotoCubeEr is veel apparatuur op de markt waarmee u, uw fotostudio kunt inrichten. Van zeer professioneel en vaak erg prijzig, tot goedkoop en van niet al te beste kwaliteit. FotoCube heeft voor elk budget een fotostudio set. Wij bieden apparatuur aan van goede kwaliteit zonder dat u concessies hoeft te doen aan het eindresultaat van de door u gemaakte productfoto. Let er wel op dat ook uw camera en lens een belangrijke factor zijn bij dit eindresultaat.
Laat u goed informeren alvorens u tot aankoop van een Fotostudio Set overgaat. Wij kunnen u prima informeren en horen graag van u als er vragen zijn.

Vraag offerte aan:

Fotostudio set - Kleine producten.

De ideale Fotostudio set wanneer u kleinere voorwerpen (35 x 35 x 35 cm) wilt fotograferen. Verrassend goed resultaat met deze basis fotostudio van FotoCube.

Beste prijs-kwaliteit verhouding
Zonder kennis toch mooie foto’s
Werk efficiënt met uw eigen studio
Nabewerken niet nodig

All-in: € 575,-

(excl. BTW – franco geleverd in de Benelux)

Fotostudio set - Medium producten.

De ideale Fotostudio set wanneer u kleinere voorwerpen (65 x 65 x 65 cm) wilt fotograferen. Verrassend goed resultaat met deze basis fotostudio van FotoCube.

Beste prijs-kwaliteit verhouding
Zonder kennis toch mooie foto’s
Werk efficiënt met uw eigen studio
Nabewerken niet nodig

All-in: € 699,-

(excl. BTW – franco geleverd in de Benelux)

Fotostudio set - Grote producten.

De ideale Fotostudio set wanneer u kleinere voorwerpen (85 x 85 x 85 cm) wilt fotograferen. Verrassend goed resultaat met deze basis fotostudio van FotoCube.

Beste prijs-kwaliteit verhouding
Zonder kennis toch mooie foto’s
Werk efficiënt met uw eigen studio
Nabewerken niet nodig

All-in: € 1299,-

(excl. BTW – franco geleverd in de Benelux)