FotoCube Opnametafel

Draaiplateau 360 graden autofotografie | Bouwpakket.

Indien u of uw medewerkers handig zijn dan kiest u voor ons 360 graden bouwpakket. Het bouwpakket wordt geleverd met handleiding en video-instructies. Het 360 graden draaiplateau is zo geproduceerd dat het maar op één manier in elkaar gezet kan worden.

Voordelen 360 graden bouwpakket:

 Professionele 360 graden draaiplateau voor de scherpste prijs in de markt.
 U bouwt op het moment dat het u uitkomt.
 U krijgt technische inzicht over het product.
 Ondersteuning op afstand kosteloos beschikbaar.

Montage door ons na levering.

Mocht de montage van de 360 graden draaiplateau onverhoopt niet lukken dan kunt u ons montageteam altijd nog inschakelen. U hebt bij aanschaf altijd de garantie op een werkend product. Het montageteam zal na de montage van het 360 graden bouwpakket, de draaiplateau afstellen en testen. Daarbij ontvangt u ook direct de instructie over het gebruik van de draaiplateau en de bijbehorende 360 graden fotografie software.

Het 360 graden bouwpakket bevat alleen een draaiplateau met de 360 graden fotografie software. De software laat het 360 graden draaiplateau draaien en triggerd de camera zodat er foto’s gemaakt worden.

Investering: Op aanvraag (vul contactformulier in)

Het draaiplateau wordt franco in de Benelux geleverd als bouwpakket. Dit betekend dat u vooraf weet wat de investering kost, geen verrassingen achteraf.

Inhoud Bouwpakket:

  • Onderdelen ondergrond
  • Onderdelen basis
  • Topplaat
  • Afwerking topplaat*
  • Schroeven/moeren
  • Motorunit
  • Software

* Er zijn diverse opties om de topplaat af te werken. Informeer naar de mogelijkheden die bij het bouwpakket kunnen worden geleverd.

De diameter van het draaiplateau is 500 cm. Wij adviseren een vrije ruimte van 900 x 900 cm (minimale vrije ruimte: 700 x 700 cm).

Wilt u advies over het optimaliseren en professionaliseren van uw (360 graden) fotostudio? Neem contact op en vraag naar Jeroen Wigman.

 

Meer informatie over 360º fotografie