Fototafel

Fototafel

Op zoek naar een fototafel voor productfoto’s? Zoek niet langer. FotoCube is sinds 2007 gespecialiseerd in productfotografie en ontwikkelde op basis van jarenlange kennis en ervaring een opnametafel in eigen huis.

Een fototafel is dé oplossing voor productfotografie. Kleine producten fotografeer je zelf eenvoudig en snel, met een professioneel resultaat. Zonnebrillen, schoenen of kleine meubels leg je levensecht vast op beeld, zonder ervaring met of kennis van studiofotografie.

Verbeter de shopervaring

Als je producten wilt tonen op je website of wilt presenteren in je webshop is het van belang dat de foto’s overeenkomen met de werkelijkheid. Je wil dat de kleuren kloppen, de verhoudingen juist zijn en de details van het product direct in het oog springen. Daarmee verhoog je immers eenvoudig de conversie, verlaag je het aantal retouren en verbeter je de shopervaring van jouw klant.

Wil je niet veel tijd kwijt zijn aan nabewerking van je foto’s? Ga dan voor een fototafel van FotoCube! Neem contact met ons op.

 

Hoe werkt de fototafel?

De fototafel is eigenlijk een fotostudio in het klein op je eigen locatie. Dankzij het ontwerp heel makkelijk te realiseren op kantoor, in het magazijn of de werkplaats. Geen daglicht? Geen probleem, de professionele belichting, zorgt voor het gewenst resultaat.

De studio neemt, afhankelijk van het formaat producten, weinig ruimte in. De fototafel-studio is ondanks z’n compacte formaat helemaal compleet. Je maakt vrijstaande productfoto’s met één druk op de knop. Letterlijk. De losse packshots met een witte of transparante achtergrond hoef je niet meer na te bewerken op de computer. Deze tijdrovende klus, kun je dus meteen van je to-do-lijst afvinken.

FotoCube zorgt voor een professionele studio-opstelling met optimale belichting. De tafel en achterwand lopen bovendien naadloos in elkaar over, waardoor vrijstaande foto’s van kleine producten eenvoudig te realiseren zijn.

Fototafel in drie formaten

FotoCube biedt de fotostudio aan in verschillende formaten. De opnametafel wordt in eigen werkplaats volledig op maat gemaakt.

De fototafel is geschikt voor allerlei producten. Denk aan auto-onderdelen, allerlei elektronische apparaten, modeaccessoires (petten, haarbanden, zonnebrillen of sieraden), gereedschap, technische producten en zelfs klein meubilair.

Professionele productfoto’s

Met de fototafel behaal je een verrassend goed resultaat, zonder kennis of ervaring. Een eigen studio op locatie werkt snel en efficiënt en dankzij de slimme opstelling is nabewerken van de foto’s niet meer nodig. Met de fototafel van FotoCube maak je dus zelf tegen een betaalbare prijs professionele productfoto’s op een moment dat het jou uitkomt.

ABF bearings Fotocube

Vraag offerte aan: