Installatie en gebruik fotostudio

Fotostudio installatie op elke locatie

Voor een eigen fotostudio op locatie hoef je geen expert te zijn. Stroomt jouw brein niet over van fotografiekennis? Geen probleem. FotoCube zorgt voor professionele installatie én geeft jou en jouw medewerkers ter plekke een training.  

Diafragma, sluitertijd, witbalans. Zomaar wat termen die je al snel om de oren vliegen als het om (product)fotografie gaat. Heb je geen idee wat ze betekenen? Dat wil nog niet zeggen dat je geen goede foto kunt maken van jouw producten.

Installatie ter plekke

Kies je voor een fotostudio van FotoCube, dan verzorgt een professional de volledige installatie. Na een inventarisatie van de ruimte zorgen we voor de meest optimale inrichting van de studio. We bouwen deze geheel voor je op en zorgen voor de beste plaats van de lampen en het (draai)plateau voor je product. Zo komt jouw product het best tot z’n recht. Uiteraard testen we de opstelling en camera-instellingen voordat je deze in gebruik neemt.

Training op locatie

Als de fotostudio van FotoCube staat, zit ons werk er nog niet op. Ter plekke geven we jou en jouw medewerkers een glasheldere training. We leggen de belangrijkste instellingen uit, beantwoorden jouw vragen en laten zien hoe je makkelijk en snel de mooiste productfoto’s maakt. En daarbij gebruiken we natuurlijk geen moeilijke termen, die alleen de pro’s begrijpen

Op FotoCube kun je vertrouwen. Onze medewerkers staan bij vragen altijd voor je klaar. Loop je vast, of is het resultaat toch niet zoals je voor ogen had? Neem contact met ons op. We helpen je graag!

 

Meer informatie over een installatie