Over ons

[wpseo_breadcrumb]

Laat u voor productfotografie adviseren door de specialist, FotoCube.

FotoCube is sinds 2007 een sterk groeiende onderneming op het gebied van oplossingen voor productfotografie. FotoCube is bekend geworden door haar lichttenten. Een lichttent, opnametent of fototent wordt steeds vaker “de” FotoCube genoemd. Er zijn vestigingen in Nederland (Elst) en Duitsland (Duisburg).

Aan het roer staat Jeroen Wigman. Hij is uw eerste aanspreekpunt voor al uw vragen over productfotografie, productpresentatie en het bepalen van de juiste workflow tijdens het fotograferen van uw producten.

Jeroen is gepokt en gemazeld in de wereld van de E-Commerce. Samen met een gedreven team zorgt hij voor de hoogst haalbare kwaliteit, een perfecte service en de meest ultieme garantievoorwaarden: Niet goed? Geld terug!

Aansprekende productfotografie
FotoCube is de merknaam van onze bijzondere foto-opnametent, ook wel EZ-cube, lichttent, lichtbox, fototent of lightcube genoemd. Hiermee maakt u zonder tijdverslindend nabewerken in mum van tijd de meest mooie foto’s van uw producten.

De FotoCube is niet alleen de opnameten/ lichttent. FotoCube staat synoniem voor oplossingen voor productfotografie.

Zo is er de in eigen huis ontwikkelde FotoCube Opnametafel, FotoCube Productfotografie Software™, en de FotoCube 360 Graden productfotografie oplossing voor aansprekende 360° product animaties.
​Wij denken met u mee en hebben voor ieder budget een oplossing.

In 2016 zal FotoCube met een Juwelen Fotografie BOX™ en Wijn Productfotografie fotostudio komen. Neem gerust contact op voor een voorproefje.

Zelf productfotografie uitvoeren

In 2016 zal FotoCube met een Juwelen Fotografie BOX™ en Wijn Productfotografie fotostudio komen. Neem gerust contact op voor een voorproefje.

Fotografeer uw producten zonder risico’s

FotoCube werkt met een no-nonsense instelling. We letten continu op de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Daarom beloven wij u niet alleen een 100% niet goed geld terug garantie, we komen die ook stipt na.

“Groot geworden door klein te blijven” Deze uitspraak geldt ook voor FotoCube. Daardoor staan wij altijd open voor samenwerkingen en nieuwe ideeen. Hebt u een idee? Neem contact op met Jeroen!

Bij FotoCube vindt u uw productfotografie oplossing

Contactpersoon:   Jeroen Wigman
E-mail: info@fotocube.nl
Administratie: administratie@fotocube.nl
Telefoon: +31(0)85 – 3033 579
Mobiel: +31(0)6 – 13995873
Skype: jeroen.wigman
KvK nummer: 09169737 – Arnhem
BTW nummer: NL164557684B01
Kantoor/ magazijn: Newtonweg 4a 6662 PV Elst (gld) (tussen Arnhem en Nijmegen)

BEL ME NU
+
Bel mij!