Over FotoCube

Over FotoCube

FotoCube is specialist in productfotografie. In 2007 opgericht door Jeroen Wigman, gepokt en gemazeld in de wereld van e-commerce. De expert in online productpresentaties gaat samen met zijn gedreven netwerk voor de hoogst haalbare kwaliteit productfoto’s en 360 graden animaties.

FotoCube bouwt en realiseert fotostudio’s op locatie voor elk type product. Op zoek naar een standaardoplossing of maatwerk? Met FotoCube kun je rekenen op een partner die met je meedenkt en ervoor zorgt dat jij zelf professionele productfoto’s maakt.

Aansprekende productfotografie

FotoCube is de merknaam van de oplossing. In 2007 begonnen met onze hoogwaardige foto-opnametent, ook wel EZ-cube, lichttent, lichtbox, fototent of lightcube genoemd. FotoCube is inmiddels veel meer dan alléén een lichttent.  Met de FotoCube Fototafel of 360 graden fotostudio maak je zonder tijdverslindend nabewerken in mum van tijd de meest mooie foto’s van uw producten.

 

Ons specialisme? 360 graden productfotografie. Al sinds 2008 verkoopt FotoCube studio’s met deze functionaliteit. Ik geloof in de meerwaarde van een 360 graden animatie op websites en webshops. Het is een krachtige manier om producten online te presenteren, klanten te overtuigen en je business te vergroten.”

Jeroen Wigman

Eigenaar FotoCube

Weten welke webshops en showrooms al foto’s maken in één van onze studio’s?