Projecten FotoCube

De afgelopen 13 jaar hebben wij de meest uiteenlopende projecten op even zoveel soorten locaties mogen installeren. Bij een beginnende ondernemer op een zolderkamer tot een gigantisch warehouse waar wij meerdere fotostudio’s hebben ingericht. Maar ook in zwaar beveiligde ruimtes waar tax-free producten of medicijnen zijn opgeslagen. Onze klanten zijn overal! Tussen Den Helder in Nederland en Kortrijk in België, wij installeren waar u maar wilt.

Wanneer mogen wij bij u een fotostudio komen installeren?

ABF bearings Fotocube

Klant: ABF Bearings BV

Studio: FotoCube Opnametafel™

Casus: Realisatie mobiele fotostudio geschikt gemaakt om in het warehouse te kunnen fotograferen. Transport in warehouse d.m.v. pallettruck.

ABF bearings Fotocube

Klant: Fietsvoordeelshop

Studio: FotoCube 360 graden fotografie studio™

Casus: Realisatie 360 graden fotostudio om zelf fietsen te kunnen fotograferen met een witte achtergrond zonder al te veel nabewerking. Inclusief een achtergrond zonder horizon in een beperkte ruimte.

Logo HK Living

Klant: HK Living

Studio: FotoCube Opnametafel™

 

Casus: Realisatie fotostudio om zelf eenvoudig en snel productfoto’s te kunnen maken zonder enige nabewerking, met witte achtergrond. Een assortiment met klein meubels en woonaccessoires. Hiervoor hebben wij een extra grote Opnametafel gefabriceerd.

Bulthuis logo

Klant: Bulthuis Truck & Trailerparts

Studio: FotoCube 360 graden fotostudio. Twee versie, een mobiele voor in het magazijn en een grote voor grote en zware producten.

Casus: Realisatie fotostudio om zelf eenvoudig en snel productfoto’s 360 graden foto’s te kunnen maken zonder enige nabewerking, met witte achtergrond. Voor de mobiele versie hebben wij een 360 graden fotostudio met kleine rondwand gefabriceerd op een transportkar om in het gehele magazijn op een efficiënte manier alle producten uit het assortiment 360 graden te kunnen fotograferen.